DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

Agenda dimecres 25 d'octubre de 2017


Ple municipal extraordinari
Dimecres, 25 d'octubre de 2017 a les 09.00 h
L'Ajuntament de Dosrius celebra dimecres 25 d'octubre, a partir de les 09 h., un Ple extraordinari a la Sala de sessions del consistori. Durant la sessió es presentarà una moció d'urgència en contra de l'aplicació a Catalunya de l'article 155 de la Constitució espanyola i per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya. 

Taller 'Xarxes Socials: Facebook, Twitter i Instagram'
Dimecres 25 d'octubre, de 10 h. a 13 h. les instal·lacions del Servei de Promoció Econòmica d’Argentona acolliran el taller 'Xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram'. La sessió s'emmarca en les Jornades Formatives de Gestió Empresarial 2017 impulsades pel Servei Municipal de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Argentona (SEMPRE), la Diputació de Barcelona, el Departament d’Empresa i Coneixement, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu.


Reunió informativa sobre la creació d'una AVPC mancomunada
Dimecres, 25 d'octubre de 2017 (De 19.00 h a 21.00 h)
La sala de plens de l’Ajuntament de Dosrius acollirà dimecres 25 d’octubre, a partir de les 19 h., una reunió informativa oberta a tota la ciutadania per presentar la proposta dels municipis de Dosrius, Argentona i Òrrius de crear una Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) mancomunada.

La sessió va especialment dirigida a tots els veïns i veïnes interessats en formar part del projecte, a qui se’ls facilitarà tota la informació sobre l’AVPC mancomunda i es resoldran els dubtes que hi puguin haver.


Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

Entradas recents

Novetats Recomanades

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

Remember Black Label Hot Bear