Agenda dimecres 25 d'octubre de 2017


Ple municipal extraordinari
Dimecres, 25 d'octubre de 2017 a les 09.00 h
L'Ajuntament de Dosrius celebra dimecres 25 d'octubre, a partir de les 09 h., un Ple extraordinari a la Sala de sessions del consistori. Durant la sessió es presentarà una moció d'urgència en contra de l'aplicació a Catalunya de l'article 155 de la Constitució espanyola i per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya. 

Taller 'Xarxes Socials: Facebook, Twitter i Instagram'
Dimecres 25 d'octubre, de 10 h. a 13 h. les instal·lacions del Servei de Promoció Econòmica d’Argentona acolliran el taller 'Xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram'. La sessió s'emmarca en les Jornades Formatives de Gestió Empresarial 2017 impulsades pel Servei Municipal de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Argentona (SEMPRE), la Diputació de Barcelona, el Departament d’Empresa i Coneixement, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu.


Reunió informativa sobre la creació d'una AVPC mancomunada
Dimecres, 25 d'octubre de 2017 (De 19.00 h a 21.00 h)
La sala de plens de l’Ajuntament de Dosrius acollirà dimecres 25 d’octubre, a partir de les 19 h., una reunió informativa oberta a tota la ciutadania per presentar la proposta dels municipis de Dosrius, Argentona i Òrrius de crear una Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) mancomunada.

La sessió va especialment dirigida a tots els veïns i veïnes interessats en formar part del projecte, a qui se’ls facilitarà tota la informació sobre l’AVPC mancomunda i es resoldran els dubtes que hi puguin haver.


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil