cada dia una nova selecció musical preparada per a tu - info@dosriusradio.cat

Inauguració de xarxa de calor amb biomassa a DosriusDemà dissabte, 27 de maig, a les 12 h, tindrà lloc a Dosrius la inauguració de la instal·lació d'una xarxa de calor amb caldera de biomassa que donarà servei al pavelló municipal i l’escola Castell. A la inauguració d'aquesta instal·lació, que ha estat construïda amb el suport de la Diputació de Barcelona, hi assistirà el diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent, juntament amb l’alcalde, Marc Bosch.

La nova instal·lació de biomassa, que ha tingut un cost de 193.000 euros, tindrà un consum estimat de 80 tones anuals d’estella forestal que corresponen a nou hectàrees de superfície forestal gestionada per la prevenció d’incendis, amb una reducció d’emissions de CO² a l’atmosfera.
La instal·lació de calderers de biomassa forestal en municipis com Dosrius, que té un entorn forestal important, permeten un tancament del cercle a nivell local, ja que tant la producció de biomassa i com el seu consum es fan en el mateix municipi.

Font: Diputació Barcelona

Segueix-nos a:


Entradas recents

El més vist

Espai d'expressió ciutadana
Aquest espai com el seu nom indica, pretén ser un espai d'expressió i participació ciutadana de temes relacionats amb el municipi de Dosrius.

Accedi a l'Espai
Normes Generals d'us

Que fan a la tele?

XALOC - Diputació de Barcelona