DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

Diumenge 9 d'abril a la plaça de l'Ajuntament de Dosrius , "Mercat de Vi i formatge"


El diumenge 9 d'abril l'espai davant l'ajuntament de Dosrius serà l'escenari d'un mercat dedicat als vins catalans i als formatges artesans de qualitat, d'arreu però sobretot del Pirineu i del Prepirineu català.
Diumenge, davant de l'ajuntament de Dosrius a partir de les 9 del matí, se celebrarà el Mercat de vi i formatge. Un mercat en què s'aplega una vintena de parades que tenen com a protagonistes els vins de l'Empordà i del Maresme, entre d'altres.
Pel que fa a l'altre protagonista del mercat, s'hi podrà trobar per exemple els formatges d’ovella i de cabra rentats amb aigua de mar de la formatgeria Artefor de Vilassar de Dalt; els de llet de búfala de la formatgeria Cal Maties de Moià, a més de la resta de les seves varietats; o formatges que gràcies a la seva respectuosa elaboració conserven totes les propietats de la llet de cabra, de la mà de Formatges Quitèria d’Almacelles. Hi haurà també alguns formatges de llet de cabra de Canàries, i altres procedents de França i d’Itàlia.
Finalment, el mercat inclourà algunes paradetes complementàries amb productes artesans com ara embotits, varietats amb nous, salses i melmelades, o empanades argentines.
Cal dir també que durant el matí de diumenge se celebrarà també amb normalitat el tradicional mercat setmanal de Dosrius i així, tots dos mercats es complementaran per oferir una oferta comercial variada i de qualitat.
Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

El + Destacat

Història d'una passera (ara que es parla tant)

"Passera per a vianants a la riera de Canyamars, al seu pas pel carrer Esteve Albert de Dosrius. Aquest és un projecte que s’ha ...

Entradas recents

Novetats Recomanades

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

DanceFloor Chart