Diumenge 9 d'abril a la plaça de l'Ajuntament de Dosrius , "Mercat de Vi i formatge"


El diumenge 9 d'abril l'espai davant l'ajuntament de Dosrius serà l'escenari d'un mercat dedicat als vins catalans i als formatges artesans de qualitat, d'arreu però sobretot del Pirineu i del Prepirineu català.
Diumenge, davant de l'ajuntament de Dosrius a partir de les 9 del matí, se celebrarà el Mercat de vi i formatge. Un mercat en què s'aplega una vintena de parades que tenen com a protagonistes els vins de l'Empordà i del Maresme, entre d'altres.
Pel que fa a l'altre protagonista del mercat, s'hi podrà trobar per exemple els formatges d’ovella i de cabra rentats amb aigua de mar de la formatgeria Artefor de Vilassar de Dalt; els de llet de búfala de la formatgeria Cal Maties de Moià, a més de la resta de les seves varietats; o formatges que gràcies a la seva respectuosa elaboració conserven totes les propietats de la llet de cabra, de la mà de Formatges Quitèria d’Almacelles. Hi haurà també alguns formatges de llet de cabra de Canàries, i altres procedents de França i d’Itàlia.
Finalment, el mercat inclourà algunes paradetes complementàries amb productes artesans com ara embotits, varietats amb nous, salses i melmelades, o empanades argentines.
Cal dir també que durant el matí de diumenge se celebrarà també amb normalitat el tradicional mercat setmanal de Dosrius i així, tots dos mercats es complementaran per oferir una oferta comercial variada i de qualitat.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil