El govern de Dosrius vol donar més veu als veïns. El Punt Avui Edició Maresme. 24/11/2016


 
El govern de Dosrius, integrat per ERC, la PAC i el regidor no adscrit Pere Serra, ha decidit convocar cada dos mesos una audiència pública per retre comptes però també perquè els veïns interpel·lin directament els regidors. L'alcalde, Marc Bosch (ERC), explica que la proposta arriba després d'haver de modificat el règim dels plens municipals, que a partir d'ara tornaran a ser bimensuals.

Un canvi que afectarà també les intervencions que el públic assistent hi feia i que ara només es podran realitzar si tenen res a veure amb els dictàmens que es portin a aprovació. Bosch reconeix que l'experiència, en aquest cas, “és un grau” i que sovint els membres del govern local no podien preparar-se amb prou temps les respostes con caldria. “Per intentar mantenir la veu de la gent i que ens puguin preguntar tot allò que vulguin, hem creat aquestes audiències que es faran els mesos que no hi hagi sessió plenària”, indica l'alcalde.

La primera d'aquestes reunions participatives, que també es vol que tinguin un caràcter itinerant i que es puguin muntar als diferents nuclis de Dosrius, tindrà lloc avui a les 7 del vespre a l'ajuntament. Primer, els membres del govern municipal donarà a conèixer alguns dels projectes que s'han engegat recentment o que es volen posar en marxa, com ara el canvi de normativa pel que fa a la neteja de les parcel·les, la modificació del servei de neteja o la presentació de les obres a la plaça de Can Massuet. Després s'obrirà el torn de paraules i tothom podrà dir-hi la seva.




Font: El Punt Avui. Edició Maresme. 24/11/18 . Lluís Martínez
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil