Acte de suport als representants electes de l'Ajuntament de Dosrius per a protestar contra la impugnació del pagament de la quota a l'AMI


Avui ens hem concentrat davant l'ajuntament per a protestar contra la impugnació del pagament de la quota a l'AMI.per part del nostre ajuntament.
"L’obstinació de la Fiscalia per judicialitzar el procés independentista intenta obrir vies per atemorir, a través de l’amenaça d’un procés judicial, els regidors i regidores dels nostres Ajuntaments
D'aquesta forma, l'estat espanyol ataca un dels pilars bàsics de la democràcia catalana: els governs municipals.
La independència la conquerirem defensant la legitimitat de les urnes que l'Estat Espanyol vol ser silenciar"

L'ingrés a l'AMI és la representació dels anhels col·lectius de la llibertat del nostre poble, perquè a Dosrius mana el poble i no la Delegació del Govern, ja que aquesta és un òrgan que ni ens representa ni reconeixem.

Font: ANC Dosrius - Canyamars - Can Massuet el Far

Comunicat de La PAC

Des de La PAC volem manifestar el nostre rebuig a la denuncia interposada per la delegada del govern de l’Estat, Sra. Llanos de Luna, al pagament que ha realitzant l’Ajuntament de Dosrius de la quota de l’Associació de Municipis per la independència.
Aquesta acció per part el govern Espanyol, és clarament una intromissió directa a l’autonomia municipal reconeguda a l’estatut de Catalunya i a la mateixa constitució Espanyola.
D’altra banda volem donar el nostre recolzament total al govern municipal i als regidors i regidores que l’integren.
En el ple municipal de 16 de Juliol de 2015 es va aprovar per 7 vots a favor (ERC, La PAC i el GIR), 5 abstencions (PSC) i 1 vot en contra (PP), l’adhesió del municipi de Dosrius a l’AMI. Aquesta adhesió era un compromís adquirit pels regidors de ERC i de La PAC a través de document signat abans de les eleccions municipals del 24 de maig, que la PAC havia decidit signar en assemblea.
En el ple municipal del 24 de setembre de 2015 es va aprovar per 7 vots a favor (ERC, La PAC i el GIR), 6 abstencions (PSC i PP) i cap vot en contra la modificació de crèdit del pressupost municipal que facilitava el pagament de la quota ara impugnada .
Tot aquest procés, doncs, s’ha realitzat des de la més estricta legalitat i de forma totalment transparent i per tant rebutgem aquest interferència en el afers municipals de l’Estat Espanyol.
Agraïm, també, el suport de l’ANC als nostres càrrecs electes que han estat escollits lliurament i democràticament pels ciutadans i ciutadanes del municipi de Dosrius.
 
Font: La PAC
 
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil