Crònica d'un concert no anunciat. De la Carmela

Aquesta tarda, havia d'assistir al concert que "PelogrueSOUL" havia de donar a l'Ermita de Sant Andreu del Far, dins de la programació d'actes de Nadal. Per motius de salut d'algun dels seus components, la programació ha estat alterada i he tingut el plaer d'assistir al concert de "De la Carmela". O el que és el mateix, de Daniel Felices a la guitarra i Queralt Lahoz com a veu. Ell és el guitarrista, compositor i cantant del grup D'Callaos i ella, Queralt Lahoz és vocalista i compositora de Pokas Luzes, cantaora en la companyia flamenca "Els Mulero" i vocalista en la Latin Band "Hits the town".
 

Més que un concert ha estat un viatge emocional, on a la Queralt li podia el no poder donar palmes en no disposar d'un peu de micro i Daniel convertia en ocasions la seva guitarra en un duel de guitarres, on ell i només ell, feia la base rítmica i el puntejat solista sense mediar pauses. Un concert per a veure-ho, escoltar-lo i sentir-lo.

Un plaer com he dit. A més "sin comerlo ni beberlo" i en aquest camí de nostàlgia que ells han creat, he tingut el privilegi de fer per uns instants d'improvisat tècnic de so. No se m'acut millor manera de començar aquest any que escoltant i sentint aquesta poció màgica que sorgeix en unir aquesta veu amb aquesta guitarra. Alquímia en estat pur. Recordeu aquest nom "De la Carmela".









Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil