Espectacle musical "Mikhail i les tres preguntes" amb el grup Bufanuvols. 14 de novembre

Parròquia Sant Iscle i Santa Victòria. 14 de novembre a les 18h. a l'església parroquial amb el grup "BUFANUVOLS" La companyia Bufanúvols presenta “Mikhail i les tres preguntes”. Aquest espectacle musical per a tots el públics és una adaptació del conte “El que fa viure els homes”, de Tolstoi.

El sabater Semèn no ha pogut reunir prou diners per fer-se un abric amb el que passar el cru hivern rus. Se sent tan pobre! Però aviat trobarà algú encara més pobre que ell... Què farà aleshores en Semèn? Passarà de llarg? O donarà un cop de mà a qui ho necessita? I com s’ho farà per ajudar-lo, ell que creu que no té res de res? En Semèn i la seva dona confiaran en aquell misteriós nouvingut, en Mikhail. A canvi, ell els plantejarà tres preguntes enigmàtiques. Només descobrint les tres respostes podran esbrinar què fa viure els homes. 
Aquesta narració expressa amb senzillesa la preocupació de Tolstoi per allò essencial i profund. La companyia Bufanúvols la posa en escena amb tendresa, humor i molta música!

Col-labora: Ajuntament de Dosrius


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil