DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

Nova línia de bus entre Mataró, Granollers i Sabadell

Territori i Sostenibilitat de la Generalitat posarà en marxa a partir del 14 de setembre una nova línia de la xarxa exprés d'autobusos, que connectarà Mataró amb Granollers i Sabadell. Tal i com ja va passar amb la queconnecta Mataró amb Barcelona, s'implementa sobre una línia ja existent, però amb moltes més expedicions i altres avantatges. 

La nova línia (e13) oferirà un total de 27 expedicions per sentit els dies feines i 16 per sentit els dissabtes feines, diumenges i festius. D'aquesta manera, es duplica l'oferta actual i s'arriba a triplicar els dies feines d'agost. El servei serà ofert per Sagalés, i com a la resta de la xarxa Exprés.cat, s'oferirà informació en temps real a les principals parades, vehicles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, premsa gratuïta a bord i servei de WI-FI gratuïta. 

Parades a Mataró
A Mataró, l'autobús comptarà amb parades a l'estació de Rodalies, la plaça de Santa Anna, els entorns del TecnoCampus i la Via Sèrgia, al polígon del Pla d'en Boet. 


Font: Capgros.com


Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

El + Destacat

Història d'una passera (ara que es parla tant)

"Passera per a vianants a la riera de Canyamars, al seu pas pel carrer Esteve Albert de Dosrius. Aquest és un projecte que s’ha ...

Entradas recents

Per descobrir ....

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

Top Singles Chart & Best Hits