DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

L'edat mitjana pren Canyamars amb la Fira del Bosc Medieval

Un cap de setmana a l'any, els dies 17 i 18 d'octubre, el nucli de Canyamars, a Dosrius, torna al passat i es transforma en una vila medieval amb els seus elements més quotidians i representatius: les demostracions d'oficis medievals, els jocs infantils, els contacontes, la música itinerant al carrer, les parades d'artesans i les tavernes amb el tast de cuina medieval. 

El tradicional mercat medieval se situarà, com sempre, als entorns de l'església de Canyamars. També hi haurà els dos campaments medievals que l'any passat van tenir tant d'èxit i que van transportar el públic assistent als temps de les caceres de bruixes, les emboscades, les espases i les armadures. 

La principal novetat de l'edició del 2015 serà la primera cursa medieval amb obstacles i es repetirà la gimcana estrenada l'any passat. Aquesta es farà diumenge a partir de les 10 del matí, i els participants hauran d'anar abillats amb indumentària de l'època. 

La Fira del Bosc Medieval es va iniciar l'any 2003 i d'aleshores ençà s'ha anat consolidant any rere any com una de les festes de referència de la comarca, gràcies a la col·laboració d'entitats i voluntaris.

Font: El Punt Avui

Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

El + Destacat

Història d'una passera (ara que es parla tant)

"Passera per a vianants a la riera de Canyamars, al seu pas pel carrer Esteve Albert de Dosrius. Aquest és un projecte que s’ha ...

Entradas recents

Per descobrir ....

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

Top Singles Chart & Best Hits