DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

Ampliació del dispositiu de trànsit durant el curs escolar

S’afegeix un tall de trànsit al carrer Rials de 14:45h a 15:15h.

L’Ajuntament de Dosrius fa una valoració positiva del resultat dels talls de trànsit puntuals en motiu de les entrades i sortides a l’Escola i l’Institut. Per aquest motiu, s’ha decidit ampliar el dispositiu tenint en compte que coincideix l’hora d’entrada a l’Escola i la sortida de l’Institut (a les 15h). Així, el carrer Rials també romandrà tallat de 14:45h a 15:15h.

L’Ajuntament ha editat un nou BAN on queden recollides aquestes noves afectacions de trànsit, que se sumen al dispositiu que ja està funcionant ara mateix:

-Tall circulatori d’accés al carrer Rials de les 8:45h fins a les 9:15h, de les 14:45h a les 15:15h, i de les 16:15h a les 16:45h.

-Tall circulatori del carrer Salvador Dalí, entre el carrer Sant Llop i el carrer Barcelona, de les 8:45h fins a les 9:15h, de les 12:15h a les 12:45h, de les 14:45h a les 15:15h, i de les 16:15h a les 16:45h.

-Prohibició de parar i estacionar davant de l’Escola Castell de Dosrius i de l’Institut (ambdues voreres).

Cal recordar que l’Ajuntament ha habilitat una nova zona d’aparcament darrere de l’Institut, que s’afegeix a les zones d’aparcament ja existents.


Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

El + Destacat

Història d'una passera (ara que es parla tant)

"Passera per a vianants a la riera de Canyamars, al seu pas pel carrer Esteve Albert de Dosrius. Aquest és un projecte que s’ha ...

Entradas recents

Per descobrir ....

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

Top Singles Chart & Best Hits