Estem d'estrena. Un nou espai "Màgics 80" recupera la música dels 80

De fet no és un programa radiofònic concebut a l'ús. 
Com sabeu els autors volen cobrar i és lògic, faltaria més. Però nosaltres ni som una emissora, ni una ràdio convencional. Som un portal d'informació i és per això que hem decidit que els músics cobrin de youtube. No podem pagar les quotes de la SGAE. Ja ens agradaria !

No és cap broma. L'únic que fem és crear una llista de reproducció amb els temes que volem incloure en aquest episodi. No tots els temes són vàlids ni poden ser inclosos en una llista externa, per tant és un treball laboriós i que depèn de l'enllaç a youtube. Si l'eliminen, s'altera la llista de reproducció que hem creat.
Per tant podem dir que és efímer. El que avui funciona, el que avui podeu escoltar correctament, demà potser no va. 
D'altra banda es graven els registres amb la presentació del tema i s'inclouen en la llista de reproducció. Amb això tenim el que hem decicit anomenar "Llista de reproducció documentada".
En no emetre cap tema, no hem de pagar per la seva reproducció, ja que és l'usari, oient de Dosrius Ràdio qui ha iniciat la seva reproducció.

No teniu més que assenyalar aquesta imatge que apareix al menú lateral dret i en una finestra a part s'iniciarà la reproducció, perquè pugueu seguir navegant mentre escolteu l'espai musical.





Feliços 80, amics i amigues.


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil