Curset d'introducció als ocells del Maresme - 25 d'abril

Horari d'inici: 9.00 h
Horari complet:
De 9.00 a 14.00 h.

Lloc: Centre d'Informació d'Arenys de Munt. La Central de Can Jalpi

Organitzador: La Central, Centre d'Informació del Parc Montnegre i el Corredor i Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, Ajuntament d'Arenys de Munt

Telèfon: 937937980 Ajuntament 931160030 La Central


Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:
El Centre d'Informació del Parc Montnegre i el Corredor situat a Arenys de Munt us convida a participar al Curset d'introducció als ocells del Maresme de la mà de l'ornitòleg Pere Alzina.
El curset consta de dues parts. Una xerrada en què es presenten les principals espècies del Maresme: dels boscos d'alzines i pins de la Serralada, dels fondals esponerosos de torrents i rieres, dels camps i erms, de la costa, dels pobles i ciutats i, finalment, dels ecosistemes aquàtics relligats a la Tordera. Ocells que hi són tot l'any -residents-, només en època de cria -estivals-, només després de la reproducció -hivernants- o bé de pas cap a terres llunyanes (tundra russa i escandinava, sabanes africanes, etc.). Rapinyaires, moixons, camallargs, ànecs...de mides, colors i formes ben diversos.
La segona part és una passejada per aprendre a identificar amb la vista i l'oïda els ocells i els seus cants bo i passejant pels rials, pels camps i les bosquines que conformen el mosaic paisatgístic d'aquest racó de Maresme.

Requisits activitat:
Portar prismàtics (opcional).
Inscripció prèvia: lacentral@arenysdemunt.cat 

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil