Assenyala la icona de la dreta "EN DIRECTE" per escoltar Dosrius Ràdio en directe

Nous Horaris Deixalleria d'ArgentonaLa deixalleria és una instal·lació municipal que permet fer una recollida selectiva d’aquelles fraccions dels residus municipals reciclables, reutilitzables i especials que no són recollits en la recollida domiciliària de residus domèstics porta a porta, ni en  contenidors. Tot i així també hi està permesa la recollida d’altres residus ordinaris.
Els residus aportats a la deixalleria, es distribueixen a plantes de tractament específiques, per tal de recuperar-los o tractar-los de la manera més respectuosa amb el medi ambient.
La targeta de la deixalleria:Per tal que els veïns i veïnes de Dosrius facin ús dels serveis de la deixalleria d’Argentona cal que disposin d’una targeta específica per cada habitatge. Qui encara no disposi d’aquesta targeta pot sol·licitar-la a l’Ajuntament presentant la còpia del rebut de la brossa i el DNI.
On:C/ Can Carmany, s/n, al polígon industrial Nord (ctra. Mataró, 4 Argentona)
Telèfon: 937 561 448
Horari:De dilluns a divendres de 10:00 h  a 13:00 h i de 16:00 h a 19:00 h
Dissabtes, Diumenges i Festius de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 20:00 h, a excepció dels festius oficials (25 i 26 de desembre, 1 de gener...) 

Segueix-nos a:

Entradas RecentsEl més vist (els darrers 30 dies)Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil

Deixalleria mòbil
Primer diumenge de cada mes