Nous Horaris Deixalleria d'ArgentonaLa deixalleria és una instal·lació municipal que permet fer una recollida selectiva d’aquelles fraccions dels residus municipals reciclables, reutilitzables i especials que no són recollits en la recollida domiciliària de residus domèstics porta a porta, ni en  contenidors. Tot i així també hi està permesa la recollida d’altres residus ordinaris.
Els residus aportats a la deixalleria, es distribueixen a plantes de tractament específiques, per tal de recuperar-los o tractar-los de la manera més respectuosa amb el medi ambient.
La targeta de la deixalleria:Per tal que els veïns i veïnes de Dosrius facin ús dels serveis de la deixalleria d’Argentona cal que disposin d’una targeta específica per cada habitatge. Qui encara no disposi d’aquesta targeta pot sol·licitar-la a l’Ajuntament presentant la còpia del rebut de la brossa i el DNI.
On:C/ Can Carmany, s/n, al polígon industrial Nord (ctra. Mataró, 4 Argentona)
Telèfon: 937 561 448
Horari:De dilluns a divendres de 10:00 h  a 13:00 h i de 16:00 h a 19:00 h
Dissabtes, Diumenges i Festius de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 20:00 h, a excepció dels festius oficials (25 i 26 de desembre, 1 de gener...) 

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El que + Sona (#TRENDINGTOPIC)

El més vist (els darrers 30 dies)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil